PROJECTE DELS PIRATES

BARCO ACABAT, JA SOM PIRATES

AIXÍ ENS HA QUEDAT

JA TENIM EL BARCO CASI ACABAT, HEM FET BANDEROLES I TAMBÉ L'HEM COMENÇAT A PINTAR
TAMBÉ VÀREM CERCAR COM FER-LO A GOOGLE, AQUÍ US DEIXAM S'ENLLAÇ PER SI HO VOLEU VEURE
https://www.youtube.com/watch?v=d4vrEH-YjA0

JA HEM COMENÇAT A PLANEJAR COM HEM DE FER UN BARCO PIRATA, AQUESTA SETMANA HEM TRIAT ON EL VOLEM I MEDIT COM EL VOLEM DE GROS.

AQUESTA SETMANA HEM FET SA BANDERA PER POSAR AL NOSTRE BARCO PIRATA, CADA EQUIP HA DISSENYAT UNA I ARA FALTA VOTAR SA QUE MÉS ENS AGRADA.SEGUIM AMB EL NOSTRE PROJECTE I UN DELS REQUISITS PER ENTRAR A L'ESCOLA DE PIRATES ERA QUE ENS POSESSIM UN NOM PIRATA. 
ARA JA SOM VERTADERS PIRATES


CADA SETMANA ENS TROBAM UN CONTE DE PIRATES DIFERENT DINS EL BAÚL!!!

QUINA SORPRESA!!!
HEM TROBAT UN BAGUL PIRATA A L'ENTRADA DE L'ESCOLA, DINS HI HAVIA UNA CARTA QUE ENS DEIA QUE CADA SETMANA TROBARÍEM UNA SORPRESA DINS.
QUINS NIRVIS!!!

AQUESTA SETMANA HEM TROBAT UN ALTRA CARTA, ERA PER ENTRAR A UNA ESCOLA DE PIRATES, ENS HA FET MOLTA IL·LUSIÓ, PERÒ HAVÍEM DE RESOLDRE UN ENIGMA I ENTRE TOTS EL VÀREM RESOLDRE.
LA ILLA ES DIU 
ILLA TORTUGA

JA TENIM ELS NOSTRES PIRATES POSATS A LES FINESTRES PER DECORAR L'AULA.AQUESTA SETMANA VÀREM TENIR UNA GRAN SORPRESA, ENS VÀREM TROBAR UN BÒTIL AMB UN MISSATGE DEL PIRATA TURULATA. ES VA OFERIR PER EXPLICAR-NOS COSES DE PIRATES I TAMBÉ ENS VA DIR QUE HAVIEM DE POSAR-NOS UN NOM PIRATA I FER UN JURAMENT PIRATA. VA SER MOLT EMOCIONANT!!!!DESPRÉS DE PARLAR MOLT, DE EXPLICAR EL QUE SABÍEM I EL QUE ENS AGRADARIA SABER, VAREM ARRIBAR A LES SEGÜENTS CONCLUSIONS.
TOT AIXÒ ES EL QUE VOLEM FER SOBRE ELS PIRATES

I AL FINAL ENCARA HI HEM AFEGIT FER UN GARFI .

I COM QUE AIXÒ ENS FEIA MOLTA IL·LUSIÓ ENS HEM POSAT MANS A LA FEINA, HEM ANAT A CERCAR EL MATERIAL NECESSARI I HEM DEIXAT LA PRIMERA PART ENLLESTIDA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario